Nyheder

Ny video og cd - Mellem Skyernes Skygger

10. januar 2014

Den 28. februar 2014 udkommer Johannes Andersens nye cd: MELLEM SKYERNES SKYGGER. Man kan allerede høre et nummer og se den første video fra pladen her.

Nye koncertdatoer

1. oktober 2013

Johannes Andersen & The Overheads dukker op på Skråen fredag den 6. december 13. Med et sæt  bestående af Dylan på dansk, sange fra Johannes Andersens kommende plade og fortællinger om tiden, vennerne og de gamle kærester. Der lægges ud i den søgende ende, hvorefter der bliver lukket op for rocken.


Johannes Andersen & The Overheads er også ved at afprøve badebukserne. De spiller  nemlig på Svinkløv Badehotel den 1. juni 2014. Her bliver der spillet både om grise på motorvejen, den truende tordensky og tidens opportunisme. Altså sange fra den nye plade. Samtidig bliver der også tid til Dylan på dansk, hentet fra pladen Natten er nær.

Koncert på skråen torsdag d. 20 december

7. december 2013

Så var det ikke så længe, inden vi giver koncert på Skråen. Det kunne være hyggeligt at sig og dine venner til koncerten. Som netop handler om gamle kærester og venner.

Vi ses.

Koncertdatoer

17. september 2012

Johannes Andersen & The Overheads spiller Gamle venner og kærester, Bob Dylan på dansk, i efteråret bl.a. på Fyn i Aarslev og på Skråen i Aalborg. Der kommer flere oplysninger om disse koncerter.


Johannes Andersen har lige spillet solo i Europahallen, Aalborghallen. Det skete den 15, september 2012 som en kombination af oplæg og koncert ved årsmøde i chauffør-afdelingen i 3f.

Natten er nær. Dylan på dansk - live i Langes Gård

29. juli 2012

Torsdag den 2. august spilles der Bob Dylan på dansk – live – i Langes Gård, Aalborg. Det sker kl. 16.00. Fri entré. 


Johannes Andersen fortæller om gamle kærester og venner, og spiller Bob Dylan numre på dansk som illustration og perspektivering af fortællingerne. Det er også muligt at købe Johannes Andersens nye plade Natten er nær. Bob Dylan på dansk. Se mere om arrangementet og om Langes Gård her.

Nibe festival 2012

25. juni 2012

Onsdag den 4. juli er det muligt at høre Johannes Andersen & The Overheads spille sange fra Natten er nær – Bob Dylan på dansk på Nibe Festival. Der bliver også spillet danske udgaver af Dylan-sange, der ikke kom med på pladen, bl.a. en giftig udgave af Lovesick – Jeg tvivler. Der vil også komme enkelte historier om gamle venner og kærester mellem sangene.


Der er lagt op til glimt af en hverdag med muligheder og savn. Koncerten løber af stablen kl. 22.30. På Den lille fede. Bandet glæder sig. 

DR netværket - Om skønhed og selvværd 

25. juni 2012

I lørdags deltog Johannes Andersen i debatten på DR netværket om skønhed, botox og selvværd. Det blev til en engageret og spændende diskussion, hvor en række paradokser forbundet med ønsket om at gøre sig selv til, blev behandlet. Du kan høre udsendelsen her.

Dylan på dansk - på Mortens kro

13. juni 2012

I forbindelse med afslutningsfesten på MIL – en Masteruddannelse på AAU –  forsøger Johannes Andersen den 14. juni at spille Dylan på dansk så tilpas lavt, at de nyuddannede kandidater får glæde af det, mens de øvrige gæster ikke udsættes for gener. En udfordring af de store! Et forsøg som måske samtidig kan anbefales til andre. Nu skal vi dog lige gøre vores erfaringer.


Identitet, musik og kultur

9. juni 2012

Johannes Andersen holder oplæg om Identitet, musik og kultur på Oure Højskoles Musikalske inspirationskursus. Herunder om samspillet mellem ungdomskulturer og musik. Du kan se mere om arrangementet her.

DR P1 Netværket -  Kvoter for mangfoldighed 

6. juni 2012

Fik du ikke lige hørt udsendelsen om Kvoter for mangfoldighed i Netværket på DR P1, så ligger den her. Her diskuterer Johannes Andersen sammen med Farhiya Khalid og Anne Marie Dahl. Det er altid spændende at deltage i en velplanlagt debat, hvor der er tid til både at tage nye temaer op og udfolde argumenter.

Foredrag og koncert på Trekanten, Aalborg Øst

22. maj 2012

Torsdag den 26. maj holder Johannes Andersen foredrag om De barnagtige og spiller koncert med fortællinger om Gamle venner og kærester. Der bliver spillet Bob Dylan på dansk. Se mere om foredrag og koncert her.


GAFFA anmelder Natten er nær

16. maj 2012

Gaffa har anmeldt Johannes Andersen. Natten er nær. Bob Dylan på dansk. Bladet giver pladen **** (4 stjerner). Anmelderen skriver bl.a.: Modigt? Ja, mildest talt. Eller dumdristigt.

Du kan læse hele anmeldelsen her.