...

Ny video og ny cd – MELLEM SKYERNES SKYGGER

Den 28. februar 2014 udkommer Johannes Andersens nye cd: MELLEM SKYERNES SKYGGER. Man kan allerede høre et nummer og se den første video fra pladen her.

Nye koncertdatoer

Johannes Andersen & The Overheads dukker op på Skråen fredag den 6. december 13. Med et sæt  bestående af Dylan på dansk, sange fra Johannes Andersens kommende plade og fortællinger om tiden, vennerne og de gamle kærester. Der lægges ud i den søgende ende, hvorefter der bliver lukket op for rocken.

Johannes Andersen & The Overheads er også ved at afprøve badebukserne. De spiller  nemlig på Svinkløv Badehotel den 1. juni 2014. Her bliver der spillet både om grise på motorvejen, den truende tordensky og tidens opportunisme. Altså sange fra den nye plade. Samtidig bliver der også tid til Dylan på dansk, hentet fra pladen Natten er nær.

Koncert på Skråen torsdag den 20. december

Så var det ikke så længe, inden vi giver koncert på Skråen. Det kunne være hyggeligt at sig og dine venner til koncerten. Som netop handler om gamle kærester og venner.

Vi ses.

Nye koncertdatoer

Johannes Andersen & The Overheads spiller Gamle venner og kærester, Bob Dylan på dansk, i efteråret bl.a. på Fyn i Aarslev og på Skråen i Aalborg. Der kommer flere oplysninger om disse koncerter.

Og Johannes Andersen har lige spillet solo i Europahallen, Aalborghallen. Det skete den 15, september 2012 som en kombination af oplæg og koncert ved årsmøde i chauffør-afdelingen i 3f.

Natten er nær. Dylan på dansk – live i Langes Gård

Torsdag den 2. august spilles der Bob Dylan på dansk – live – i Langes Gård, Aalborg. Det sker kl. 16.00. Fri entré.
Johannes Andersen fortæller om gamle kærester og venner, og spiller Bob Dylan numre på dansk som illustration og perspektivering af fortællingerne. Det er også muligt at købe Johannes Andersens nye plade Natten er nær. Bob Dylan på dansk. Se mere om arrangementet og om Langes Gård her.

© Johannes Andersen - Johannes Andersen er foredragsholder hos Athenas - formidling af foredragsholdere i Danmark
Siden er produceret af Ondesign